Voor de harddenkende Rotterdammer

Nataly staat te wachten voor het stoplicht bij de Nettomarkt. Ze heeft haar twee oudste kinderen aan de hand vast. Het loopt tegen de avond, ze heeft haar oudste opgehaald van een buitenschoolse activiteit. Haar twee jongste kinderen zijn thuis, bij haar vriend Mounir. Die is ingehuisd om hen te beschermen tegen het geweld van Nataly’s ex, de vader van haar vier kinderen.

VB_mveere_interview
Beeld door: beeld: Marieke Veere Vonk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Jeugdzorgjungle
Margot Smolenaars

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars (1976) voelt zich al veertien jaar Rotterdammer, maar dan wel eentje met een zachte g. Studeerde journalistiek in Tilburg, begon als archetypische krantenjournalist (d’r héén!), evolueerde tot chef redactie in de bladen en is nu onderzoeksjournalist.
[email protected]

Profiel-pagina
mariekeveere-versbeton

Marieke Veere Vonk

Illustrator

Marieke Veere is een Rotterdamse ontwerper en illustrator. Ze studeerde illustratie en gamification aan de Willem de Kooning Academie en de University of the West of England in Bristol. Marieke Veere werkt graag in verschillende stijlen waarbij ze zich laat inspireren door de natuur en alles wat leeft.

Profiel-pagina