Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: Museum Rotterdam

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in in onze eigen stad moeten blijven. Om de tentoonstelling over Chinese Rotterdammers in Museum Rotterdam te bekijken bijvoorbeeld.

Chinese_Draak_web

IkRotterdam bezocht deze keer Museum Rotterdam waar onder andere een indrukwekkend 20 meter lang Chinees drakenkostuum staat uitgestald. Een cadeautje van onze zusterstad Shanghai. Het Chinese nieuwjaar was een goeie reden om een tentoonstelling over de Chinese gemeenschap in Rotterdam te organiseren. Nog te bezichtigen tot 24 maart.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures