Voor de harddenkende Rotterdammer
stoomdepot
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Deze keer weer een fraaie editie want… ikRotterdam vond het Stoomdepot, weggestopt aan de rand van het Kralingse Bos. Een museum annex werkplaats, waar mannen in overalls sleutelen aan dampende, stoomlocomotieven. Maar blijkbaar ook een knus huiskamerhoekje gecreëerd hebben, compleet met schemerlamp!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.