Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Winkelcentrum Keizerswaard, ‘het bruisend hart van IJsselmonde’, bestaat vijftig jaar. De winkeliersvereniging startte de festiviteiten – vorig weekend – met het samen oppeuzelen van vijftig strekkende meter slagroomtaart. Bovendien was de burgemeester present, aan hem de eer om de grootscheepse verbouwingsplannen (kosten: € 3,5 miljoen) te onthullen.

“Kijk, daar staat Aboutaleb!” sist een mevrouw (jaren-’90-permanentje en panterprint-boodschappenwagentje). “Ik ziet liever Wilders!” bromt haar man, terwijl hij zich een weg baant door de mensenmassa. Voor niet-ingewijden is Keizerswaard een labyrinth. “Ik snap dit winkelcentrum niet!” appt fotograaf Hilde, “ik ben bij de Zeeman, waar ben jij?!”

DSC07671-Hilde-Speet
Beeld door: beeld: Hilde Speet

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Ferrie

Ferrie Weeda

Ferrie Weeda (1977) studeerde geschiedenis en Nederlands. Zijn wieg stond aan de Coolhaven – nog steeds zijn domein. Ferrie houdt van publiek en van de stad. Hij is voorzitter van BuurtBestuurt Coolhaveneiland. Als stadsgids en schrijver deelt hij zijn betrokken en bevlogen verhalen over geschiedenis, samenleving en cultuur. Gerrit, Ferries jack-russell uit Tiel, is vernoemd naar Erasmus.

[email protected]

Profiel-pagina
hilde_speet

Hilde Speet

Fotograaf / Illustrator

Na haar grafische afstuderen in 2014 aan de WDKA begon Hilde Speet toch ook maar met fotograferen.

Profiel-pagina