Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
krisdeleeuw_lvd_13
Beeld door: beeld: Loes van Duijvendijk

Het gaat goed met Rotterdam: de stad is veiliger en aantrekkelijker dan ooit tevoren. Er is veel vraag naar vastgoed en ook toeristen weten de stad tegenwoordig te vinden. Het lelijke eendje is een mooie zwaan geworden. Dit zien we terug in veel aspecten van de stad.

Het beroemde Rotterdamse nachtleven is echter al jaren in verval. Waar er in 2008 nog 16 nachtclubs waren is dat aantal ondertussen teruggelopen tot 10 volgens het brancheonderzoek van Spronsen en partners. Het nachtleven heeft inmiddels zelfs een plek in het museum gekregen. Nu ook de jongste poging voor het creëren van een relevante club in Rotterdam is mislukt, is de maat vol. Rotterdam verdient beter.

Met de volgende doelstellingen kunnen we gezamenlijk het nachtleven ontwikkelen dat Rotterdam verdient:

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

93AB127DD4A340ED8C28389ED6EFE57D

Thijs Boer

Thijs Boer (25) is een Rotterdammer in hart en nieren. Op het moment schrijft hij een MA-scriptie over de waarde(n) van nachtleven voor de opleiding Cultural Economics and Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit. Hij organiseerde de demonstratie “Opstaan voor de nacht”. Hij stond hier zij-aan-zij met de BAR-community, anderhalf jaar eerder de winnaar in de aanbesteding voor de Emaillefabriek. Thijs zijn inzending werd tweede in deze competitie.

Profiel-pagina