Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Ik sliep nachten onder de brug met Roemeense migranten en ontdekte hoe het voelt om in bittere armoede te leven. Maar uit andere gesprekken met migranten viel me op dat hun levensloop ook extreem succesvol kan zijn.” De in Londen geboren journalist Ben Judah (1988) verzamelt op onorthodoxe wijze verhalen die de stedelijke identiteit in al haar complexiteit blootleggen.

Ben Judah was op 9 april te gast in het debat Arrival Cities bij de Dépendance. In de aula van het Erasmiaans Gymnasium vertelde Judah over zijn zwerftochten over de wereld en door zijn thuisstad Londen, wat leidde tot het boek ‘This is London’ (2016).  

Ben-kleur
Beeld door: beeld: Aad Hoogendoorn

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina
Aad Hoogendoorn

Aad Hoogendoorn

fotograaf

Sinds 2001 fotografeert Aad Hoogendoorn als freelancer in opdracht, met Rotterdam als thuisbasis.
Hij werkt en heeft gewerkt voor diverse tijdschriften en kranten, advertising maar ook voor ondernemers, bedrijven en culturele instellingen.

Profiel-pagina