Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
IMG-9490a
Voormalig wethouder Pim Vermeulen (PvdA) Beeld door: beeld: Florine van Rees

Make it happen. Bij elk bouwproject is het stadsmarketingcredo wel terug te zien. Het lijkt een aansporing voor de willekeurige voorbijganger om een steentje bij te dragen in de stad. Kijken we niet zo heel ver terug in de Rotterdamse geschiedenis dan zien we dat tijdens de stadsvernieuwing van de jaren ’70 zulk soort zeggenschap vanzelfsprekend was. Sterker nog, de rollen waren omgedraaid. De Rotterdammers hadden het voor het zeggen, en de gemeente had inspraak. Samen met voormalig wethouder Stadsvernieuwing Pim Vermeulen (PvdA, 1978-1994) en stedenbouwkundige Elizabeth Poot (1975-2005) blik ik terug op deze bijzondere periode van stadsvernieuwing.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

San Dino Arcilla

San Dino Arcilla

San Dino Arcilla is werkzaam als architect. Buiten de praktijk zoekt hij naar verhalen die een andere realiteit beschrijven. Met een fascinatie voor het bijzonder lelijke vindt hij Rotterdam de mooiste stad van het land.

Profiel-pagina
10547749_10154894484515486_7617606655025449823_o_1000

Florine van Rees

Fotograaf

Florine van Rees (1988) is afgestudeerd als modevormgever en benut haar kennis in de beeldvorming. Met een modische blik benadert ze documentaire onderwerpen in de fotografie. Een samenspel van kleur, contrast, textuur en lijnen staat hierin centraal. Naast haar werk als fotograaf mede-beheert Florine ook het online magazine www.slash-zine.com waar vooral inspiratie gedeeld wordt.

Profiel-pagina