Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: Bauhaus in Boijmans

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld om de immense collectie theepotten te zien in het Boijmans.

bauhaus-theepotten
beeld: IkRotterdam

IkRotterdam bezocht voor de grootschalige renovatie nog één keer het Boijmans. Daar is tot 26 mei namelijk een tentoonstelling over de Bauhaus met onder andere een bizarre hoeveelheid theepotten. De laatste kans voor een bezoekje aan het Boijmans van Beuningen voor de heropening in pak’m beet 2023.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures