Voor de harddenkende Rotterdammer
BvB_Depot2
Beeld door: beeld: IkRotterdam

IkRotterdam bezocht deze keer het Depot gebouw van Boijmans dat inmiddels een behoorlijke ei-vorm begint te krijgen. Helaas is het nog wel een paar nachtjes slapen voordat de eerste bezoekers echt naar binnen kunnen: Depot Boijmans Van Beuningen opent naar verwachting in 2021.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.