Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
DSC08640-Hilde-Speet
Beeld door: beeld: Hilde Speet

Op donderdagavond zitten de terrassen op de Oude Binnenweg vol. Wie de hoek omslaat komt in een verlaten Mauritsstraat terecht, verlicht door enkele lantaarnpalen en het uithangbord van de half maart geopende Comedy Club Haug. Menig concertliefhebber zal de locatie kennen van toen dit nog de Twijfelaar en later Exit was. De zwarte deur is gebleven. Daarachter staat Debbie van Polanen, die samen met haar partner Marcel Haug de club is begonnen. Hij staat naast de bar en ontvangt het zestal (!) comedians dat die avond zal optreden. In het midden van de zaal is een klein verhoogd podium, daarom heen staan zo’n vijftig stoelen, die als de show om half negen begint, voor het overgrote deel gevuld zijn.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
hilde_speet

Hilde Speet

Fotograaf / Illustrator

Na haar grafische afstuderen in 2014 aan de WDKA begon Hilde Speet toch ook maar met fotograferen.

Profiel-pagina