Ga naar de inhoud

Ons Kent Ons: humor verbindt in club Haug — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Waar ontmoeten Rotterdammers elkaar nog? Tara Lewis ging deze keer naar de open mic night in nieuwe comedy club Haug. 

DSC08640-Hilde-Speet
beeld: Hilde Speet

Op donderdagavond zitten de terrassen op de Oude Binnenweg vol. Wie de hoek omslaat komt in een verlaten Mauritsstraat terecht, verlicht door enkele lantaarnpalen en het uithangbord van de half maart geopende Comedy Club Haug. Menig concertliefhebber zal de locatie kennen van toen dit nog de Twijfelaar en later Exit was. De zwarte deur is gebleven. Daarachter staat Debbie van Polanen, die samen met haar partner Marcel Haug de club is begonnen. Hij staat naast de bar en ontvangt het zestal (!) comedians dat die avond zal optreden. In het midden van de zaal is een klein verhoogd podium, daarom heen staan zo’n vijftig stoelen, die als de show om half negen begint, voor het overgrote deel gevuld zijn.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures