Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: Herinneringsmuseum Humanitas

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in in onze eigen stad moeten blijven. Om één van de Herinneringsmusea te bezoeken bijvoorbeeld.

herinneringsmuseum
beeld: IkRotterdam

Voor deze editie bezocht IkRotterdam één van de maar liefst drie herrineringsmusea die deze stad rijk is. Gerund met vrijwilligers, met stijlkamers, een ouderwetse kruidenier, keukens ingericht volgens verschillende periodes. Heerlijk dwalen door vroeger. En helemaal gratis.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam