Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
DSC09930-Hilde-Speet
Kitty (rechts) Beeld door: beeld: Hilde Speet

“Wat doe je op maandagavond? Ga je weer Spoorloos kijken in je eentje of ga je gezellig zingen?” Kitty, oprichter van WOW Popkoor, legt uit waarom ze het koor begon. Het is maandagavond 19.45 uur en het koor blijkt vanavond niet in de zaal van Worm te kunnen repeteren dus wordt uitgeweken naar de nabijgelegen kantoorruimte boven de Performance Bar. De eerste zangers en zangeressen die gestaag binnendruppelen helpen de tafels opzij te schuiven.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
hilde_speet

Hilde Speet

Fotograaf / Illustrator

Na haar grafische afstuderen in 2014 aan de WDKA begon Hilde Speet toch ook maar met fotograferen.

Profiel-pagina