Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
versbeton-politiek-MEIJUNI19-v1-01
Beeld door: beeld: Michael van Kekem

Dankzij de Provincie Zuid-Holland kwam wethouder van financiën Arjan Van Gils (D66) flink in zijn hemd te staan. Tijdens het debat over het Rotterdams-Leidse warmtenet dat vorige week in het stadhuis werd gevoerd werd besproken hoe weinig informatie openbaar is in dit dossier. De wethouder moest bekennen dat zelfs hij soms te horen krijgt dat informatie niet voor hem toegankelijk is.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Guido van Eijck

Guido van Eijck

Guido van Eijck (1987) is freelance journalist. Zijn stukken verschenen in onder meer De Groene Amsterdammer, de Volkskrant, het Financieele Dagblad en Die Zeit. Voor Vers Beton schrijft hij elke maand een analyse over de Rotterdamse politiek.

Profiel-pagina
michael van kekem portret

Michael van Kekem

Illustrator

Michael van Kekem (1985) werkt als illustratief ontwerper en printmaker. Zijn werk bestaat uit het maken en creëren van redactionele illustraties, boeken, huisstijlen, artwork voor animaties, prints en producten zoals Very Manly Pins. Zeefdruk, digitale en handgetekende elementen zijn belangrijke aspecten in zijn werk.

Profiel-pagina