Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
VersBeton-De-ridder-van-Rotterdam-3360-1880
Beeld door: beeld: Ez Silva

Soms is het beter om te doen alsof je niet begrijpt wat er aan de hand is. De avond waarop mijn vader niet meer thuis zou komen werd ik wakker van de deurbel. Ik sloop in mijn pyjama de trap af, maar nog voor ik beneden was had ik al spijt dat ik niet in bed was blijven liggen. Ik hoorde mijn moeder schreeuwen, een lange en angstaanjagende brul, en toen ik mijn hoofd voorzichtig om de deur van de woonkamer stak en de vader van Patrick in zijn uniform naast de bank zag staan begreep ik meteen dat er iets vreselijk mis was. Maar ik wilde het niet weten. Dus holde ik terug naar mijn kamer, kroop onder de dekens en vertelde mezelf dat er niets aan de hand was. Zolang ik dat volhield bleef alles zoals het was.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Daphne-Huisden

Daphne Huisden

Daphne Huisden (1988) debuteerde eind 2010 bij Uitgeverij Prometheus met de roman Alles is altijd fictie. In 2013 verscheen haar tweede boek Dit blijft tussen ons, genomineerd voor de Halewijnprijs in datzelfde jaar. Daarnaast publiceerde ze verschillende stukken en korte verhalen, o.a. in literair tijdschrift Das MagazinTirade en het Rotterdam-katern van NRC Handelsblad. Momenteel werkt ze aan haar derde roman, Charlatans, die binnenkort verschijnt.

Profiel-pagina
Foto-Ez-Silva

Ez Silva

Illustrator

Met haar achtergrond als industrieel vormgever en productontwerper, maakte Ez Silva (Cabo Verde, 1985) een switch naar allround vormgever, illustrator en kunstenaar. Haar werk kan omschreven worden als vrouwelijk, dromerig en mysterieus (de innerlijke gevoelswereld van de hedendaagse vrouw). Omdat in het hedendaagse leven al zoveel digitaal gebeurt, kiest Ez er juist voor om op papier te tekenen. 

Profiel-pagina