Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
CK2A9025
Beeld door: beeld: Fleur Beerthuis

De haring mag dan van Schmidt Zeevis zijn, het is aan gemeenteambtenaar Alex Blonk niet besteed. Als iemand naast ons een exemplaar in zijn keel laat glijden gaat er een rilling door hem heen. “Ik eet geen dode dieren.” Drinken doet hij ook al niet, doordeweeks. “Bilderberg is een van mijn accounts. Op zo’n avond kom ik vaak andere accounts tegen, dan bespreken we meteen of ze nog wat hebben. Wij zeggen altijd: we zijn er van strategie tot stoeptegel.”

Op de sjieke visfuif voor genodigden zijn overwegend mannen in blauwe pakken. Een minderheid heeft voor grijs gekozen. Zo ook Rutger Wolfson, die net binnen is gekomen. “Ik ken jou van Arminius”, zegt fotograaf Fleur als ze hem de hand schudt. “Dat klopt!”, zegt hij stralend, “Jij was bij Kerst met de Vijand, dat is deze vrijdag weer!”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
Fleur.2

Fleur Beerthuis

Fotograaf

Fleur Beerthuis studeerde aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als fotograaf. Ze vindt Rotterdammers geweldig. Door mensen te portretteren ziet zij een glimp van hun werelden. Ze is nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven en denken. Met beelden probeert zij hun verhalen zo goed mogelijk over te brengen.

Profiel-pagina