Voor de harddenkende Rotterdammer

In deze video legt journalist Bram Logger de complexe businesscase helder uit. Liever (na)lezen? Duik dan in het uitgeschreven script hieronder. 

Bron: beeld: youtu.be

Voordat je verder leest...

Dit dossier is tot stand gekomen na diepgravend onderzoek van journalisten Bram Logger en Guido van Eijck. Dat is mogelijk dankzij de supporters van Vers Beton. Wil je meer van dit soort lokale journalistiek mogelijk maken? Word dan nu supporter van Vers Beton!

Feyenoord City
20190222_091413

Bram Logger

Bram Logger (1980) studeerde rechten in Leiden en ging na een master journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen aan de slag bij het Utrechts Nieuwsblad, freepaper DAG en Trouw. Als freelance onderzoeksjournalist werkt hij voor coöperatie Sp/T, Investico, Follow the Money, de Groene Amsterdammer en Trouw. Hij verdiept zich al sinds 2013 in sporteconomie, waaronder ook de stadionplannen rondom de Kuip. Voor Vers Beton maakte hij dit dossier over Feyenoord City.

Profiel-pagina
Guido van Eijck

Guido van Eijck

Guido van Eijck (1987) is freelance journalist. Zijn stukken verschenen in onder meer De Groene Amsterdammer, de Volkskrant, het Financieele Dagblad en Die Zeit. Voor Vers Beton schrijft hij elke maand een analyse over de Rotterdamse politiek.

Profiel-pagina