Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
SMVK_300_RGB_VB_01_FINAL
Beeld door: beeld: Michael van Kekem

Het ging afgelopen jaar alle kanten op met de Rotterdamse megacoalitie van zes partijen en tien wethouders. Er waren verhitte debatten, één opgestapte wethouder (Adriaan Visser), en twee die ternauwernood overeind bleven (Judith Bokhove en Said Kasmi) nadat ze in één raadsvergadering een motie van treurnis en een van wantrouwen aan hun broek kregen. Al met al een hoop “gedoe”, in de woorden van wethouder Bert Wijbenga.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Guido van Eijck

Guido van Eijck

Guido van Eijck (1987) is freelance journalist. Zijn stukken verschenen in onder meer De Groene Amsterdammer, de Volkskrant, het Financieele Dagblad en Die Zeit. Voor Vers Beton schrijft hij elke maand een analyse over de Rotterdamse politiek.

Profiel-pagina
michael van kekem portret

Michael van Kekem

Illustrator

Michael van Kekem (1985) werkt als illustratief ontwerper en printmaker. Zijn werk bestaat uit het maken en creëren van redactionele illustraties, boeken, huisstijlen, artwork voor animaties, prints en producten zoals Very Manly Pins. Zeefdruk, digitale en handgetekende elementen zijn belangrijke aspecten in zijn werk.

Profiel-pagina