Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: Historische Tuin Schoonoord

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld om even af te koelen in Historische Tuin Schoonoord.

Schoonoord
beeld: IkRotterdam

Wordt de hitte je te veel? Zoek dan verkoeling in de schaduw van Historische Tuin Schoonoord. Weggestopt achter het mooie achttiende-eeuwse hek tegenover Het Park vind je deze prachtige tuin. Slechts een hectare groot maar desondanks paden genoeg om lekker rond te dwalen. Volg een informatieve route door middel van een app of laat simpelweg de gedachten de vrije loop op een vlonder aan de vijver. Het loeihete beton lijkt hier echt heel ver weg.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures