Voor de harddenkende Rotterdammer
Schoonoord
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Wordt de hitte je te veel? Zoek dan verkoeling in de schaduw van Historische Tuin Schoonoord. Weggestopt achter het mooie achttiende-eeuwse hek tegenover Het Park vind je deze prachtige tuin. Slechts een hectare groot maar desondanks paden genoeg om lekker rond te dwalen. Volg een informatieve route door middel van een app of laat simpelweg de gedachten de vrije loop op een vlonder aan de vijver. Het loeihete beton lijkt hier echt heel ver weg.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.