Voor de harddenkende Rotterdammer
FoodHallen
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Bespaar jezelf urenlang filerijden op de Franse Autoroutes. Dat gezellige pittoreske Franse dorpsplein ligt tegenwoordig gewoon om de hoek en wel in ZOHO. Mooie Boules is een overdekte boulodrôme waar je naast jeu de boules spelen, ook kunt eten of lekker van een wijntje kunt nippen.

Boule devant, boule d’argent!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.