Ga naar de inhoud

Aan tafel met: Manuela Goncalves Tavares — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In deze themaweek gaan we elke dag met een andere Rotterdamse chef in gesprek. Manuela Goncalves Tavares vertelt vandaag over haar nieuwe zaak Coco maar zal de punk en metal van Toko Trash wel missen. “Mijn droom is op een dag een team te hebben dat alleen uit vrouwen bestaat. Dat heb ik nog nooit ergens gezien.”

Manuela Goncalves Tavares (Toko Trash) -3
beeld: Daphne van Drenth

Luchtig maar diepzwart gekleed stapt Manuela Goncalves Tavares rond op haar kisten, puin, stoelen en glaswerk ontwijkend. In Coco, haar nieuwe restaurant aan de Hoogstraat, staat nog niets waar het hoort te staan. “En vraag me alsjeblieft nog even niet wanneer dat wel zo is”, zucht Goncalves. “Als het aan mij lag waren we allang open, maar probeer op dit moment maar eens op korte termijn iets gedaan te krijgen van een aannemer of loodgieter.” 

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam