Ga naar de inhoud

Aan tafel met: Manuela Goncalves Tavares — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In deze themaweek gaan we elke dag met een andere Rotterdamse chef in gesprek. Manuela Goncalves Tavares vertelt vandaag over haar nieuwe zaak Coco maar zal de punk en metal van Toko Trash wel missen. “Mijn droom is op een dag een team te hebben dat alleen uit vrouwen bestaat. Dat heb ik nog nooit ergens gezien.”

Manuela Goncalves Tavares (Toko Trash) -3
beeld: Daphne van Drenth

Luchtig maar diepzwart gekleed stapt Manuela Goncalves Tavares rond op haar kisten, puin, stoelen en glaswerk ontwijkend. In Coco, haar nieuwe restaurant aan de Hoogstraat, staat nog niets waar het hoort te staan. “En vraag me alsjeblieft nog even niet wanneer dat wel zo is”, zucht Goncalves. “Als het aan mij lag waren we allang open, maar probeer op dit moment maar eens op korte termijn iets gedaan te krijgen van een aannemer of loodgieter.” 

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam