Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Nathan Meyer (Smells Good In The Hood) -5
Beeld door: beeld: Daphne van Drenth

“Zondagen zijn voor mij speciaal: vroeger verzamelden we ons met de hele familie bij ons thuis om te eten. Dat was geen snel diner, we kwamen van vroeg tot laat samen. Als je een talent had, dan liet je dat zien, of het nou dansen, zingen of pianospelen was. Toen mijn moeder vijf jaar geleden overleed aan een hartinfarct, besefte ik dat die zondagen mijn belangrijkste herinneringen aan haar waren. Daaruit is uiteindelijk Smells Good in the Hood ontstaan. Eén zondag per maand kook ik een uitgebreid soulfoodbanket en is er tussen de gangen door entertainment: stand up comedy, spoken word, muziek. Ik hou het graag kleinschalig, omdat ik die huiskamersfeer van vroeger wil recreëren. Gezelligheid, samenkomen, de tijd nemen. Natuurlijk is lekker eten belangrijk, maar dat gevoel van community is wat Smells Good bijzonder maakt.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) is journalist, (eind)redacteur en programmamaker. Tussen 2015 en 2017 was ze adjunct-hoofdredacteur van Vers Beton, en in 2020 interim hoofdredacteur. Momenteel werkt ze als eindredacteur bij De Correspondent. 

Profiel-pagina
Daphne van Drenth profiel

Daphne van Drenth

Fotograaf

Daphne van Drenth (1991) studeert grafische ontwerpen aan de Willem de Kooning. Ze fotografeert en ontwerpt vanuit fascinatie voor storytelling, architectuur en het gedrag van de mens vanuit haar eigen perspectief.

Profiel-pagina