Voor de harddenkende Rotterdammer
dsc09511188
Beeld door: beeld: Frank Hanswijk

“Pikachu woont in de winkel. Hij is achttien jaar oud, ik kocht hem toen ik de zaak overnam. Je kunt wel zeggen dat we samen de winkel runnen.” Nog twee jaar en dan viert De Rimboe zijn vijftigjarig jubileum op de West-Kruiskade. Esdra Baris is vast van plan dat te halen, al twijfelt hij soms wel eens aan hoe feestelijk hij dat kan vieren.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars (1976) voelt zich al veertien jaar Rotterdammer, maar dan wel eentje met een zachte g. Studeerde journalistiek in Tilburg, begon als archetypische krantenjournalist (d’r héén!), evolueerde tot chef redactie in de bladen en is nu onderzoeksjournalist.
[email protected]

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina