Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Tropicana
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Jaren geleden namen de pioniers van Aloha hun intrek in het iconische oude zwembad Tropicana aan de Maasboulevard en bouwden het om tot bar en restaurant. Lokaal, seizoensgebonden eten en circulariteit staan hier sindsdien centraal. Niet geheel onbelangrijk is dat je buiten op het terras heerlijk onderuitgezakt kunt genieten van het mooie uitzicht op de stad. Tip: Ga tijdens de gouden uurtjes, een zonsondergang op Hawaii is er niks bij!

Deze week staat Vers Beton in het thema van eten

Klik hier voor alle artikelen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.