Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: Huis Sonneveld

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld om op visite te gaan bij de Sonneveldjes.

sonneveld
beeld: IkRotterdam

Ben je tijdens je vakantie lekker thuis gebleven maar beginnen de muren van je donkere woonkamer toch een beetje op je af te komen? Neem dan voor een middag je toevlucht in Huis Sonneveld en ervaar daar het samenspel van licht, lucht en ruimte.

Het voor de familie Sonneveld als gesamtkunstwerk ontworpen woonhuis biedt een mooie combinatie van vooruitstrevende architectuur, interieur- en productontwerp uit de jaren ’30. Alsof de tijd er heeft stil gestaan. Het servies op tafel doet vermoeden dat de Sonneveldjes ieder moment thuis kunnen komen van een lange dag werken. Aan tafel!

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Tegenlicht is een reeks informatieve televisieprogramma’s waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap. Onze eigen hoofdredacteur, Eeva Liukku, is aanwezig als een van de gasten.

  Venue: Centrale Bibliotheek, 4de verdieping, filmzaal
  Datum:
 • Bubbeldenken geeft geen oplossingen. Steeds weer dezelfde statements en dezelfde “deskundigen”…brrrr, herhaling van zetten. Daarom op zoek naar verrassend andere meningen.

  Venue: Rotterdamse Salon
  Datum:
 • Netwerk Ongedocumenteerden Onderdak start met bouwen in Rotterdam. Kom naar de kick-off op 9 maart.…

  Venue: Rotterdamse Ongedocumenteerden Steunpunt
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Ga jij werken aan de toekomst van de geschiedenis van Rotterdam? Museum Rotterdam beheert en…

 • Als coördinator ben jij het reisbureau voor cursisten van DRIFT’s Transition Academy. Jij zorgt ervoor…

 • Eigen initiatief van bewoners vind je boeiend. Je helpt graag bewoners om hun buren (beter) te leren kennen en hun plannen om te zetten in concrete acties. Je werft nieuwe straten, geeft advies, keurt de aanvragen goed (en soms ook af) en houdt de uitvoering in de gaten. Je bent een ervaren en communicatieve communitybuilder die Rotterdammers en hun buren bij staat met raad en daad.

 • Bekijk alle vacatures