Ga naar de inhoud

Vers Beton themaweek: #uiteindelijkwordtalleseten — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

De komende week staat Vers Beton een hele week lang in het teken van eten in Rotterdam want #uiteindelijkwordtalleseten, toch? Met een reeks luchtige en diepgravende stukken werpen we een kritische blik op de horeca-explosie in Rotterdam.

VB—Themaweek-eten-DEF
beeld: Jowan de Haan

Hallelujah: Rotterdam is eindelijk een food-destination. Tien jaar geleden was het wel anders, maar tegenwoordig kun je op elk tijdstip van de dag wel een maaltijd krijgen van kwaliteit, uit alle windrichtingen van de wereld. Maar ook bij elke gebiedsontwikkeling wordt horeca betrokken, en leegstaande iconische gebouwen worden bijna standaard een nieuwe foodie-hotspot… Uiteindelijk wordt alles eten. Is dat waar de stad naar toe gaat? En is dat eigenlijk erg? Dat bespreken we deze week op Vers Beton.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam