Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
DSC2998
Beeld door: beeld: Khalid Amakran

Bovenaan de brandtrap van zijn kantoor aan de Delftsestraat rookt Immanuel Spoor (34) een sigaretje. Hij kletst nog even met Eduard, die daarna de stad zal volhangen met posters voor de zesde editie van Festival Downtown. Immanuel kijkt uit op Biergarten en Annabel en wijst naar het hek: “Wat vind je van mijn nieuwe banners?” 

Immanuel is eigenaar van On Track Agency, waarmee hij artiesten als Het Gezelschap, Dwayne Franklin & Daddy Jacob en De Likt vertegenwoordigt. Daarnaast is hij de directeur van De Nieuwe Lichting, waarmee hij onder meer het Eendracht Festival en Festival Downtown organiseert. Op beide festivals krijgt lokaal opkomend talent volop de ruimte.

De kans is groot dat je Immanuel wel eens voorbij hebt zien komen: bij een concert van De Likt, als de ‘grote broer’ die frontman Jordy op zijn schouders neemt. Of op zijn skateboard, met koptelefoon op en in het gezelschap van zijn hond Jessie. Waar je hem ook tegenkomt, hij is altijd vrolijk aan het bellen, vergaderen, iets aan het regelen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
2018_Khalid-Amakran_01_007

Khalid Amakran

Fotograaf

Khalid Amakran is een geboren Spangenaar met Marokkaanse ouders. Fotografie begon voor hem niet met een camera, Rotterdam veranderde in een videoclip als hij zijn mp3 speler in had. Beelden uit die clip zie je nu terug in de portretten die hij maakt.

Profiel-pagina