Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FLB_20190906_O8A5975
Beeld door: beeld: Florian Braakman

“Kom op mijn vriend, we gaan naar de stad. Dit keer niet van die wijven, want met die wijven, heb ik het wel gehad.” Een bezweet, in bier doordrenkt publiek scandeert de tekst van een glunderende Theo Wesselo.

Een paar uur daarvoor zit de band nog aan de vegetarische maaltijd in de foyer van Worm. Of vandaag een bijzondere dag is? Drummer Jeroen van Leeuwen: “Het is 6 september. Oftewel 6-9. Denk daar maar eens over na.” Toetsenist Reid Steenhuis: “Het is huilen met de pet op. Zonder Hausmagger ben ik eigenlijk niemand. Ik ga gewoon op standby in de bezemkast tot ze weer bij elkaar komen.” 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina