Voor de harddenkende Rotterdammer
draaimolen
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Met de herfstvakantie voor de deur en het grijze wolkendek boven de stad is het goed zoeken naar activiteiten waarbij je niet nat wordt. Dus: pak je paraplu, neem de tram naar de Kunsthal en dompel je onder in de ogenschijnlijk vrolijke wereld van kunstenares Joana Vasconcelos.

In haar enorme draaimolen voel je je echt weer even kind, totdat je je realiseert dat de stoel waarin je zit uit een oude directiekamer komt. Zo hebben alle werken een diepere laag en ze behandelen belangrijke thema’s van deze tijd. Ooit wel eens een kroonluchter van tampons gezien?  

Bekijk meer visuele columns van IkRotterdam

Klik hier

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.