Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: Joana Vasconcelos in de Kunsthal

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld om je weer héél even kind te voelen bij Joana Vasconcelos in de Kunsthal.

draaimolen
beeld: IkRotterdam

Met de herfstvakantie voor de deur en het grijze wolkendek boven de stad is het goed zoeken naar activiteiten waarbij je niet nat wordt. Dus: pak je paraplu, neem de tram naar de Kunsthal en dompel je onder in de ogenschijnlijk vrolijke wereld van kunstenares Joana Vasconcelos.

In haar enorme draaimolen voel je je echt weer even kind, totdat je je realiseert dat de stoel waarin je zit uit een oude directiekamer komt. Zo hebben alle werken een diepere laag en ze behandelen belangrijke thema’s van deze tijd. Ooit wel eens een kroonluchter van tampons gezien?  

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • School’s Out! #39 with Barbara Stok. A lecture, drinks, bites and a short movie. Friday…

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • Netwerk Ongedocumenteerden Onderdak start met bouwen in Rotterdam. Kom naar de kick-off op 9 maart.…

  Venue: Rotterdamse Ongedocumenteerden Steunpunt
  Datum:
 • On Monday March 11, Rotterdam based ‘platform for metropolitan issues’ De Dépendance welcomes award-winning science journalist Angela Saini in Arminius, on the occasion of her highly acclaimed book ‘The Patriarchs: How Men Came to Rule’.

  Venue: Arminius
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als coördinator ben jij het reisbureau voor cursisten van DRIFT’s Transition Academy. Jij zorgt ervoor…

 • Eigen initiatief van bewoners vind je boeiend. Je helpt graag bewoners om hun buren (beter) te leren kennen en hun plannen om te zetten in concrete acties. Je werft nieuwe straten, geeft advies, keurt de aanvragen goed (en soms ook af) en houdt de uitvoering in de gaten. Je bent een ervaren en communicatieve communitybuilder die Rotterdammers en hun buren bij staat met raad en daad.

 • GroenLinks Rotterdam zoekt een creatieve social media redacteur met een focus op online communicatie en contentcreatie. Als social media redacteur werk je elke dag aan het online uitdragen van ons verhaal over een groen, sociaal en inclusief Rotterdam.

 • Bekijk alle vacatures