Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: Picknicken in het Hoogkwartier

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld om te picknicken in het Hoogkwartier.

IkRotterdam_VersBeton_picknickplek
beeld: IkRotterdam

Herfstvakantie! De tijd bij uitstek om lekker een frisse neus te halen. Tussen al die auto’s op straat is het soms lastig een plek te vinden waar dat nog kan…  Dat dachten ze in het Hoogkwartier ook: 30 bewoners, die meedoen met het testen van deelvervoer, hebben hun parkeerplek daarom tijdelijk om laten ombouwen tot groene en levendige plekken waar je bijvoorbeeld kunt picknicken. Tijdens deze Mobility Challenge wordt gekeken naar hoe de wijk leefbaarder kan worden gemaakt in de toekomst. Dus smeren die broodjes, warm aankleden en ervaar het zelf!

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures