Voor de harddenkende Rotterdammer
IkRotterdam_VersBeton_picknickplek
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Herfstvakantie! De tijd bij uitstek om lekker een frisse neus te halen. Tussen al die auto’s op straat is het soms lastig een plek te vinden waar dat nog kan…  Dat dachten ze in het Hoogkwartier ook: 30 bewoners, die meedoen met het testen van deelvervoer, hebben hun parkeerplek daarom tijdelijk om laten ombouwen tot groene en levendige plekken waar je bijvoorbeeld kunt picknicken. Tijdens deze Mobility Challenge wordt gekeken naar hoe de wijk leefbaarder kan worden gemaakt in de toekomst. Dus smeren die broodjes, warm aankleden en ervaar het zelf!

Bekijk meer visuele columns van IkRotterdam

Klik hier

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.