Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FleurBeerthuis-VersBeton-OKO-Oceanium-1
Beeld door: beeld: Fleur Beerthuis

“Haai!”, begroeten twee identieke dames voor de ingang van het Oceanium in Blijdorp het publiek. Ze houden ludiek bedoelde bordjes omhoog met hun welkomstgroet. Ook in de uitnodiging vlogen de woordgrappen vlogen je al om de oren: ‘We horen graag of je aanwezig wilt zijn bij dit Haai-Society event.’

De borrel heet Roze Bubbels en Haaien en de tunnel van het Oceanium staat dan ook vol met mensen met in hun hand een glaasje roze bubbels. De haaienzaal zelf is nog gesloten. De akoestiek van een glazen tunnel is zoals je verwacht, dus het is – toepasselijk voor de dierentuin – een kakofonische bedoening.

Leuk detail: je kunt stiekem gesprekken van je overburen afluisteren door dichtbij het gebogen glas te gaan staan. Dit lukt alleen niet, omdat een perswoordvoerder net het moment aangrijpt om haar netwerk uit te breiden met ondergetekende.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
Fleur.2

Fleur Beerthuis

Fotograaf

Fleur Beerthuis studeerde aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als fotograaf. Ze vindt Rotterdammers geweldig. Door mensen te portretteren ziet zij een glimp van hun werelden. Ze is nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven en denken. Met beelden probeert zij hun verhalen zo goed mogelijk over te brengen.

Profiel-pagina