Ga naar de inhoud

Vers Beton dubbel genomineerd voor de Rotterdamse Persprijs 2019! — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Voor het zevende opeenvolgende jaar is Vers Beton genomineerd voor de Rotterdamse Persprijs. Dit keer met maar liefst twee afzonderlijke onderzoeksprojecten van het afgelopen jaar. 

Feyenoord City

Bram Logger en Guido van Eijck zijn genomineerd voor hun onderzoek naar Feyenoord City, dat we deden samen met OPEN Rotterdam, Follow the Money en onderzoekscollectief SPIT.

Hun onderzoek leverde een serie artikelen op én een explainervideo over de risico’s van de business case van het nieuwe stadion. Het is het resultaat van de nauwe samenwerking op gebied van onderzoeksjournalistiek, die we in 2019 zijn gestart met OPEN Rotterdam. 

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures