Ga naar de inhoud

Vers Beton LIVE gemist? Kijk de talkshow hier terug! — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In deze vierde talkshow spraken we over de toekomst van de nachthoreca. Ook nam Wim Pijbes van filantropische Stichting Droom & Daad plaats op de interviewstoel. Dankzij de livestream van OPEN Rotterdam kun je de talkshow deze keer in z’n geheel terugkijken.  

beeld: www.youtube.com

De afgelopen maanden onderzochten journalisten Maurice Geluk en Tara Lewis waarom het  nachtleven van Rotterdam verschraald is. Als opening van de talkshow vertelde Tara Lewis over hun bevindingen in het dossier #horecaopdefles.

Daarna schoven D-66 raadslid Elene Walgenbach, ondernemer Mitchell Hettema (Plan C/de Huiskantine) en Marco Bunk van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland aan, om het over de toekomst van de nachthoreca te hebben. “Ik heb een hele rij moties ingediend voor een beter nachtleven””, stelde Walgenbach. “Ik denk dat een dossier als Horeca op de Fles helpt, vooral omdat de burgemeester de artikelen niet zo leuk vond”. 

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam