Voor de harddenkende Rotterdammer
_M8A0983_WEB_Willem de Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Het duurt slechts een paar uur voor Alexander D’Hooghe zijn eerste diagnose stelt: “Rotterdam is toch een hele grote haven met een klein stadje eraan. Het is een opeenstapeling van wijken, gelegen rondom een kosmopolitisch centrum,” zegt hij. En die wijken, die staan bovendien te vaak op zichzelf. Het zijn geïsoleerde pockets.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

SaskiaNaafs_VB

Saskia Naafs

Saskia Naafs (1984) is stadssocioloog en onderzoeksjournalist voor Investico, platform voor onderzoeksjournalistiek. Ze woont in Rotterdam en schrijft het liefst over steden. Haar artikelen verschenen onder meer in De Groene Amsterdammer, Trouw en Het Parool.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina