Voor de harddenkende Rotterdammer

Een thema hadden de leden van de Van der Leeuwkring niet in hun hoofd bij het selecteren van de genomineerden voor 2019, vertelt lid Petra Rutten. Maar toch is er iets dat de drie genomineerden dit jaar gemeen hebben. “Bijzondere nieuwe samenwerkingen en verbindingen die niet vanzelfsprekend zijn: dat thema blijken de Keilewerf, Bureau Eendracht met Heilige Boontjes en Stichting Plezierrivier de Rotte, dit jaar te delen”.

Keilewerf & De Kroon: 'aftands' havengebied tot leven gewekt

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
10547749_10154894484515486_7617606655025449823_o_1000

Florine van Rees

Fotograaf

Florine van Rees (1988) is afgestudeerd als modevormgever en benut haar kennis in de beeldvorming. Met een modische blik benadert ze documentaire onderwerpen in de fotografie. Een samenspel van kleur, contrast, textuur en lijnen staat hierin centraal. Naast haar werk als fotograaf mede-beheert Florine ook het online magazine www.slash-zine.com waar vooral inspiratie gedeeld wordt.

Profiel-pagina