Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: AVL Mundo

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent voor je uit waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld om rond te dwalen in de beeldentuin van Atelier van Lieshout.

avl mundo
beeld: IkRotterdam
Diep in het wilde en rauwe westen van Rotterdam op de grens van stad en haven ligt AVL Mundo: een vrijplaats waar onder andere jonge kunstenaars werken en zij de ruimte krijgen om tijdens tentoonstellingen hun werk te kunnen exposeren.

Ook heeft AVL Mundo een beeldentuin waar sleutelstukken uit de collectie van Atelier Van Lieshout te zien zijn. De sculpturen bij de huidige tentoonstelling ‘Uomo Analyticus’ onderzoeken en ontleden de geijkte systemen, van het menselijk lichaam tot de maatschappij in het algemeen.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures