Voor de harddenkende Rotterdammer
avl mundo
Beeld door: beeld: IkRotterdam
Diep in het wilde en rauwe westen van Rotterdam op de grens van stad en haven ligt AVL Mundo: een vrijplaats waar onder andere jonge kunstenaars werken en zij de ruimte krijgen om tijdens tentoonstellingen hun werk te kunnen exposeren.

Ook heeft AVL Mundo een beeldentuin waar sleutelstukken uit de collectie van Atelier Van Lieshout te zien zijn. De sculpturen bij de huidige tentoonstelling ‘Uomo Analyticus’ onderzoeken en ontleden de geijkte systemen, van het menselijk lichaam tot de maatschappij in het algemeen.

Bekijk meer visuele columns van IkRotterdam

Klik hier

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.