Voor de harddenkende Rotterdammer
Versbeton_ikrotterdam_HetBlaakseBos
Beeld door: beeld: IkRotterdam

We reizen naar de uithoeken van de aarde om de mooiste gebouwen te bekijken. Je zou bijna vergeten dat onze eigen stad er vol mee staat. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de kubuswoningen. Begin met een selfie op de trap bij de Kolk en vervolg je weg via Overblaak onder de kubuswoningen door. Vergeet hier niet omhoog te kijken! Tussen al het groen en de boomvormige huizen waan je je even in het bos: Het Blaakse Bos. Aan het einde van de Overblaak zit het schaakstukken museum, met ’s werelds grootste collectie schaakstukken. Vergeet de tijd tijdens een potje schaak. Net vakantie toch?

Bekijk alle tips van IkRotterdam

Klik hier

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.