Voor de harddenkende Rotterdammer
_M8A1330_WEB_Willem de Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Stephen Willacy werd in 2012 stadsarchitect van Aarhus maar is naar eigen zeggen verknocht aan de Rotterdamse skyline. “Zag Aarhus er maar zo uit, denk ik vaak bij mezelf!” Hij is opgeleid in Engeland als architect maar woont al 34 jaar in de tweede stad van Denemarken met 350.000 inwoners. Veel bedrijven in de windmolenindustrie hebben er hun hoofdkantoor. In 2017 was Aarhus de Europese culturele hoofdstad. Op uitnodiging van AIR was hij in Rotterdam voor het Stadmakerscongres.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina