Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Marly-Weemen
Marly Weemen Beeld door: beeld: Paul van der Blom

Met de komst van meer toeristen naar Rotterdam zijn ook de tour guides opgekomen, Rotterdammers die rondleidingen verzorgen. Ieder met hun eigen thema: van streetart-tours, free tours, tours voor Oekraïnse foodies, tours op Segways, social tours, filmlokatietours tot tours over de gabber- en dance scene.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
paul-van-der-blom

Paul van der Blom

Paul van der Blom woont en werkt in Rotterdam. De ontwikkeling van de stad en de inwoners is een van de constante onderwerpen. Onverwachte ontmoetingen vormen de basis voor fotoseries zoals bv. de jubilerende stadsgenoten, wederopbouw huwelijken, 100 jarigen of bijvoorbeeld de Rotterdamse oliebollenbakkers. Ook maakte hij het boek de kampioenen van Excelsior over de f’ tjes van de voetbalclub.

Profiel-pagina