Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton – Laura Hopmans – Jaaroverzicht
Beeld door: beeld: Laura Hopmans

De redactie heeft niet stilgezeten in 2019. We publiceerden dit jaar in totaal 315 artikelen, we lanceerden een nieuwe podcast, we produceerden 5 onderzoeksdossiers, organiseerden 4 live talkshows, we lanceerden een interactieve kaart over de woningmarkt, een explainervideo, we hielden een themaweek, maakten een e-book en zijn tweemaal genomineerd voor de Rotterdamse Persprijs. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina
Laura Hopmans

Laura Hopmans

Laura Hopmans (1983) groeide op in een dorpje in Brabant, maar had al snel Rotterdam ontdekt waar ze is gaan wonen en studeren. In 2010 ronde ze de opleiding illustratie af aan de Willem de Kooning academie. Haar werk barst uit z’n voegen van landelijke, jaren 70 en mode-fotografie invloeden.

Profiel-pagina