Ga naar de inhoud

Het Grote Vers Beton Jaaroverzicht van 2019 — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Het einde van het jaar nadert, dus het is tijd voor het traditionele Grote Vers Beton Jaaroverzicht. Wat hield ons bezig in 2019, wat waren de populairste stukken en welke impact heeft het gehad? Hoofdredacteur Eeva Liukku blikt terug én vooruit.

Vers Beton – Laura Hopmans – Jaaroverzicht
beeld: Laura Hopmans

De redactie heeft niet stilgezeten in 2019. We publiceerden dit jaar in totaal 315 artikelen, we lanceerden een nieuwe podcast, we produceerden 5 onderzoeksdossiers, organiseerden 4 live talkshows, we lanceerden een interactieve kaart over de woningmarkt, een explainervideo, we hielden een themaweek, maakten een e-book en zijn tweemaal genomineerd voor de Rotterdamse Persprijs. 

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures