Ga naar de inhoud

Hoe gaat het eigenlijk met Vers Beton? — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Nieuwe supporters krijgen in december een boek cadeau. Hoe gaat het eigenlijk met de werving van supporters en hoe gaat het met Vers Beton? Hoofdredacteur Eeva Liukku en uitgever Hilde Westerink geven een update.

In december mogen we honderd exemplaren weggeven van het boek Anders Nog Iets? De wereld achter de Rotterdamse winkelpui van ontwerper Annemarie Mosterd. Wie voor het einde van het jaar supporter wordt, mag er een ophalen op de redactie! Het boek bevat verhalen over markante Rotterdamse winkeliers en ondernemers, waarvan sommigen al eerder op Vers Beton te lezen zijn geweest. Zoals over groenteboer Frans van de Polder en boekhandel Amesz.

Al één reactie — discussieer mee!

 • Mijn aanbeveling: ook in het Engels publiceren, door jullie artikels naar het Engels te laten vertalen. Er woont een grote groep van buitenlanders in Rotterdam (met name in het hogere onderwijs en de cultuursector) die het Nederlands niet of niet goed kan lezen, en behoefte heeft aan politieke en culturele informatie over Rotterdam. De kosten voor vertalingen kunnen jullie volgens mij makkelijk door nieuwe supporters uit deze groep compenseren.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam