Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers BEton – Ikrotterdam – Sinfonia Rotterdam
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Kijk je ook zo uit naar de kerstvakantie? De drukte even laten voor wat het is, tijd nemen voor elkaar en je voorbereiden op een nieuw jaar. Wie brengt je beter in de kerststemming dan Beethoven? Op 21 december speelt Sinfonia Rotterdam in de Doelen onder bezielende leiding van Conrad van Alphen onder andere zijn 9e symfonie.

Conrad richtte het orkest jaren geleden eigenhandig vanuit een schuurtje in zijn achtertuin op. Dit jaren vieren zij alweer hun 20ste verjaardag! Dus haal die kersttrui tevoorschijn en vier dit feestje met hen mee.

Bekijk alle visuele columns van IkRotterdam

Klik hier

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.