Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FLB_20191218_O8A0558
Myrthe Frissen Beeld door: beeld: Florian Braakman

In Rotterdam bestaat er echte armoede. Dagelijkse honger tussen vuilnisbakken vol eten. Groente en brood dat vandaag niet naar de hoogste bieder is gegaan: morgen heb je er als verkoper niks meer aan, want de consument wil vers en blakend. Er mag geen deukje of vlekje in de penen zitten, een kromme komkommer mag oprotten en brood zonder versgebakken geur wordt aan de kant geschoven. Iedere week voert een groep vrijwilligers een strijd tegen deze scheefheid. Op woensdagavond zorgen zij voor gratis avondeten aan de Kipstraat in Rotterdam Oost: Groente Zonder Grenzen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2709

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina