Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
scan03_
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Een sfeer

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

_MG_6186_Willem de Kam

Elfie Tromp

Elfie Tromp (1985) is schrijver, dichter en columnist. Underdog, haar tweede roman, is genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en Diorapthe. Ze is druktemaker voor De Nieuws BV en regelmatig presentator voor radioprogramma VPRO Nooit Meer Slapen.

Profiel-pagina
DSC07308-Hilde-Speet

Dean Bowen

Dean Bowen (1984) is stadsdichter van Rotterdam (2019-2020). In 2015 won hij de Van Dale SPOKEN Award in de categorie poëzie en zijn bundel Bokman leverde hem een nominatie op voor de C. Buddinghprijs voor het beste debuut.

Profiel-pagina
WhatsApp Image 2019-12-20 at 13.48.02

Jordy Dijkshoorn

Jordy Dijkshoorn (1989) is frontman van de Rotterdamse formatie De Likt.

Profiel-pagina
image

Mariana Hirschfeld

Mariana Hirschfeld (1996), geboren in Colombia, treedt sinds 5 jaar op als dichter of Spoken Word artiest. Haar passie voor schrijven komt uit haar liefde voor geleefde verhalen. Ondertussen heeft ze de afgelopen jaren mogen optreden op verschillende podia in het land. Daarnaast heeft ze ook haar eigen organisatie genaamd “La Raza”, die zich inzet voor de ontwikkeling van Zuid-Amerikanen in Nederland

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina