Ga naar de inhoud

Andere Rotterdammers: de terugkeer van de slechtvalk

Talloze planten en dieren leiden hun leven parallel aan het onze. Zij zijn de Andere Rotterdammers. Stadsecoloog André de Baerdemaeker stelt er maandelijks een paar aan je voor. Deze keer: hoe de slechtvalk aan de top van de Rotterdamse voedselketen belandde.

Vers Beton – Esther Lankhaar – Andere Rotterdammers – Valk
beeld: Esther Lankhaar

Zelden begeef ik mij in de winkelende massa van het centrum van Rotterdam. Maar wanneer ik mij dan toch in de zee der shoppers begeef, blijkt de stadsnatuur me ook hier – nota bene in mijn vrije weekend –  niet met rust te laten.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam