Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Gyz_VersBeton_05_WEB_Willem de Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Rotterdam is vaak het onderwerp in het werk van La Rivière. Hij maakt films en boeken, maar ook neonlicht, readymades en andere vormen en media. Zijn eerdere film Rotterdam 2040 (uit 2013, en het gelijknamige boek uit 2010) was een manifest, waarin hij de stad oproept het eigen verleden niet te vergeten bij het maken van mooie plannen voor de toekomst. Hij bracht daarvoor een immense hoeveelheid archiefmateriaal bij elkaar, en liet zo op zijn eigen manier de geschiedenis van de stad zien.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina