Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
_O8A7253
Beeld door: beeld: Florian Braakman

De woensdagavond is grauw en donker. Zo ook metro B richting Nesselande, halte Hesseplaats. In een winkelcentrum aldaar huist Brasserie Lef. Fotograaf Florian maakt gauw een foto van de gevel en we gaan aan de bar zitten. In een krappe nis zitten zeven mensen in een kring. “Wij komen voor de polyborrel”, vertellen we de barman terwijl we richting de nis gluren. “Ja, dat dacht ik al”, zegt hij tevreden. “Niet op die manier! We schrijven een artikel!” Hij grinnikt.

“Die club is hier wel vaker. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zijn hartstikke gezellige mensen, hoor. Ze worden net geïnterviewd door Radio Rijnmond.” Verschrikt kijken we om. Kom je een integer en verrassend verslag maken van een polyamorieborrel, blijk je niet de enige journalist…

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2709

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina