Ga naar de inhoud

Ons Kent Ons: Polyborrel Rotterdam — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Basia Dajnowicz ging langs bij een borrel voor ‘polyamoristen of mensen die daarin geïnteresseerd zijn’. “Er is geen vaste vorm voor polyamorie, we doen gewoon wat goed voelt in ons hart.”

_O8A7253
beeld: Florian Braakman

De woensdagavond is grauw en donker. Zo ook metro B richting Nesselande, halte Hesseplaats. In een winkelcentrum aldaar huist Brasserie Lef. Fotograaf Florian maakt gauw een foto van de gevel en we gaan aan de bar zitten. In een krappe nis zitten zeven mensen in een kring. “Wij komen voor de polyborrel”, vertellen we de barman terwijl we richting de nis gluren. “Ja, dat dacht ik al”, zegt hij tevreden. “Niet op die manier! We schrijven een artikel!” Hij grinnikt.

“Die club is hier wel vaker. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zijn hartstikke gezellige mensen, hoor. Ze worden net geïnterviewd door Radio Rijnmond.” Verschrikt kijken we om. Kom je een integer en verrassend verslag maken van een polyamorieborrel, blijk je niet de enige journalist…

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures