Ga naar de inhoud

Ons Kent Ons: Polyborrel Rotterdam — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Basia Dajnowicz ging langs bij een borrel voor ‘polyamoristen of mensen die daarin geïnteresseerd zijn’. “Er is geen vaste vorm voor polyamorie, we doen gewoon wat goed voelt in ons hart.”

_O8A7253
beeld: Florian Braakman

De woensdagavond is grauw en donker. Zo ook metro B richting Nesselande, halte Hesseplaats. In een winkelcentrum aldaar huist Brasserie Lef. Fotograaf Florian maakt gauw een foto van de gevel en we gaan aan de bar zitten. In een krappe nis zitten zeven mensen in een kring. “Wij komen voor de polyborrel”, vertellen we de barman terwijl we richting de nis gluren. “Ja, dat dacht ik al”, zegt hij tevreden. “Niet op die manier! We schrijven een artikel!” Hij grinnikt.

“Die club is hier wel vaker. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zijn hartstikke gezellige mensen, hoor. Ze worden net geïnterviewd door Radio Rijnmond.” Verschrikt kijken we om. Kom je een integer en verrassend verslag maken van een polyamorieborrel, blijk je niet de enige journalist…

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam