Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
CK2A2911
Beeld door: beeld: Fleur Beerthuis

Noem hem niet de nieuwe Jules. De 26-jarige Thys Boer, een van Rotterdams bekendste bewakers van de nacht op dit moment, solliciteert met de lancering van zijn visiedocument en nachtraad nadrukkelijk niet voor de vacature van nachtburgemeester. “Wat mij betreft was, is en blijft dat altijd Jules. Ik ben groot fan,” zegt hij, terwijl hij als bewijslast vier boeken van Deelder van zijn boekenplank trekt.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Marko-de-Haan

Marko de Haan

Journalist

Marko de Haan (1995) verruilde zes jaar geleden de boerderij van zijn ouders in Balkbrug (Ov.) voor Rotterdam. Het contrast kon niet groter zijn, maar hij kan prima aarden in de stad. Marko volgde en bachelor en master criminologie aan de Erasmus Universiteit en is zelfstandig journalist. 

Profiel-pagina
Fleur.2

Fleur Beerthuis

Fotograaf

Fleur Beerthuis studeerde aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als fotograaf. Ze vindt Rotterdammers geweldig. Door mensen te portretteren ziet zij een glimp van hun werelden. Ze is nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven en denken. Met beelden probeert zij hun verhalen zo goed mogelijk over te brengen.

Profiel-pagina