Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers-Beton—Ik-rotterdam—GD_THYSELF_nwinstituut
Beeld door: beeld: IkRotterdam

IkRotterdam verkende deze week zaken als metaphysische transcendentie, spiritualiteit en zelfexpressie in de installatie van het collectief The Ummah Chroma. Een voorzetting van hun film AS TOLD TO G/D THYSELF, die vertoond werd tijdens IFFR.

De installatie nodigt het publiek uit om deel te nemen aan de zoektocht en samen te reflecteren op bovenstaande thema’s. En voor wie even genoeg heeft aan zichzelf: pak een hark en hark je helemaal zen in de enorme grindbak.

Bekijk alle visuele columns van IkRotterdam

Bekijk alle visuele columns van IkRotterdam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.