Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: G/D THYSELF

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld voor een zoektocht naar je ware ik in de installatie G/D THYSELF: Spirit Strategy On Raising Free Black Children, in Het Nieuwe Instituut. 

Vers-Beton—Ik-rotterdam—GD_THYSELF_nwinstituut
beeld: IkRotterdam

IkRotterdam verkende deze week zaken als metaphysische transcendentie, spiritualiteit en zelfexpressie in de installatie van het collectief The Ummah Chroma. Een voorzetting van hun film AS TOLD TO G/D THYSELF, die vertoond werd tijdens IFFR.

De installatie nodigt het publiek uit om deel te nemen aan de zoektocht en samen te reflecteren op bovenstaande thema’s. En voor wie even genoeg heeft aan zichzelf: pak een hark en hark je helemaal zen in de enorme grindbak.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures