Ga naar de inhoud

Ik hoef niet op vakantie want: G/D THYSELF

Op vakantie? Nergens voor nodig. IkRotterdam tekent waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Bijvoorbeeld voor een zoektocht naar je ware ik in de installatie G/D THYSELF: Spirit Strategy On Raising Free Black Children, in Het Nieuwe Instituut. 

Vers-Beton—Ik-rotterdam—GD_THYSELF_nwinstituut
beeld: IkRotterdam

IkRotterdam verkende deze week zaken als metaphysische transcendentie, spiritualiteit en zelfexpressie in de installatie van het collectief The Ummah Chroma. Een voorzetting van hun film AS TOLD TO G/D THYSELF, die vertoond werd tijdens IFFR.

De installatie nodigt het publiek uit om deel te nemen aan de zoektocht en samen te reflecteren op bovenstaande thema’s. En voor wie even genoeg heeft aan zichzelf: pak een hark en hark je helemaal zen in de enorme grindbak.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Wat zijn de belangrijkste opgaven en waar liggen kansen voor samenwerking? Samen met presentator Riek Bakker praten ze over de ruimtelijke inrichting van Nederland.

  Venue: Nieuwe Instituut
  Datum:
 • Hoe ben jij onderdeel van de natuur in deze stad? Kom mee filosoferen met een goed glas wijn alsof je om 1 uur ’s nachts nog ergens aan de keukentafel zit.

  Venue: OASE Rotterdam
  Datum:
 • Van 27 maart t/m 2 april 2023 zal op vijf locaties verspreid door Rotterdam kunst van wereldformaat te zien zijn.

  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam