Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vredestuin_Lex_Kortenoeven_uitgelicht_B
Beeld door: beeld: Lex Kortenoeven

Vanwege de storm twijfelde ik die ochtend of het wel door zou gaan. Maar Daniël van de Vredestuin Whatsappte me dat ze gelijk na het ‘werkmoment’ tot vijf uur, gewoon het kampvuur aanmaken. Ik dacht terug aan mijn eigen geploeter in de gemeenschappelijke tuin waaraan ik jaren had gewoond: vroeg opstaan in het weekend om de tuin te ontdoen van zevenblad en ander groengespuis. Onder lichte burendwang en dikwijls gekweld door een kater.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Profielfoto-Marianne-Klerk

Marianne Klerk

Marianne is historicus en journalist. Rotterdam is in haar ogen de mooiste stad van Nederland, waar eeuwen van stadsvernieuwing en -vernieling kriskras door elkaar lopen.

Profiel-pagina
fotolex

Lex Kortenoeven

Fotograaf

Lex Kortenoeven is autonoom fotograaf en Rotterdammer. Hij studeert aan de Fotoacademie in Amsterdam (verwachte afronding 2021). Lex fotografeert in de rol van onderzoeker en is geïnteresseerd in de suggestieve kracht van beeld.

Profiel-pagina