Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
versbeton_politiek-25febr2020FINAL04-05 (1)
Beeld door: beeld: Michael van Kekem

Het zou ‘de grootste wetgevingsoperatie sinds 1848’ zijn, de Omgevingswet die eerder deze maand door de Eerste Kamer werd goedgekeurd. Je moet iets, om de mensen warm te laten lopen voor droge kost als ruimtelijke ordening. De Omgevingswet bundelt 26 wetten en honderden regels, op gebied van infrastructuur en bouwen tot milieu en erfgoed. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. Met participatie word bedoeld: actieve deelname van burgers, organisaties of bedrijven. Bijvoorbeeld meepraten over besluitvorming of de invulling van een project. ↩︎
Guido van Eijck

Guido van Eijck

Guido van Eijck (1987) is freelance journalist. Zijn stukken verschenen in onder meer De Groene Amsterdammer, de Volkskrant, het Financieele Dagblad en Die Zeit. Voor Vers Beton schrijft hij elke maand een analyse over de Rotterdamse politiek.

Profiel-pagina
michael van kekem portret

Michael van Kekem

Illustrator

Michael van Kekem (1985) werkt als illustratief ontwerper en printmaker. Zijn werk bestaat uit het maken en creëren van redactionele illustraties, boeken, huisstijlen, artwork voor animaties, prints en producten zoals Very Manly Pins. Zeefdruk, digitale en handgetekende elementen zijn belangrijke aspecten in zijn werk.

Profiel-pagina